GAZİANTEP / ŞEHİTKAMİL - Şehit Onur Şükrü Özler İlkokulu

23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI RESİM YARIŞMAMIZ DEVAM EDİYOR

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri çerçevesinde

Resim Yarışmamıza katılımlarınızı bekliyoruz.

Sürpriz ödüller sizleri bekliyor.

01-04-2021

KARACAOĞLAN İLKOKULU 23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI 101. YIL RESİM YARIŞMASI

1.YARIŞMANIN KONUSU:

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri çerçevesinde TBMM'nin kuruluşunun 101.yılının kutlanması, ilk meclisin açılmasının öneminin vurgulanmasına ulusal değerlere sahip çıkılarak çocuk gözünden onların iç dünyalarını anlatan eserlerin katılacağı resim yarışması düzenlemektir.

2. YARIŞMANIN AMACI :

Çocuklara resimi sevdirmek, benimsetmek ve onların yaratıcılıklarını teşvik etmektir. Çocukların ulusal duygularını sanatla bütünleştirerek hem manevi yönlerini, hem vatan sevgilerini, hem de sanat yönlerini geliştirmek.

3. YARIŞMANIN ŞARTLARI:

Yarışma Karacaoğlan İlkokulu öğrencileri arasında yapılacaktır.  1.kategoride eğitim gören Okul Öncesi ,1., 2., 3., 4. sınıf ilkokul öğrencileri ile Özel Eğitim Sınıfları öğrencileri eserleri ile katılacaktır.Yarışmaya katılım ücretsizdir.

4. BAŞVURU SÜRECİ:

Yapmış olduğumuz resimler okul Rehberlik Servisimize ;

1.ve 2.Sınıflar ; Merve ULUSOY ve Safiye Gülay TOKER öğretmenlerimize

3.ve 4.Sınıflar ; Ramazan Mert ÖGE ve Aylin ÇELEBİ öğretmenlerimize teslim edilecektir.

SON BAŞVURU TARİHİ :

17 NİSAN 2021