Etiket Sonuçları: Okumak

3/N Sınıf Öğretmenimiz Vedat AVLUKLU ve öğrencileri;

18.06.2021  tarihinde  ''ZEKA OYUNLARI '' etkinliklerine devam etttiler.

Bu haftaki oyunlarımız '' HEDEF 5 '', '' BALANCE'' ve '' REVERSE''

Öğrencilerimiz ''HEDEF 5 '' ile strateji kurma çalışmaları yaptılar, hem zamana karşı hem de birbirleri ile yarıştılar.

Öğrencilerimiz oyunlar esnasında oldukça eğlendiler.

Stratejik düşünme ve zeka gelişimi destekleyen reversi oyunu öğrencilerimizin oldukça dikkatini

Vedat Öğretmenimiz Zeka Oyunları etkinliğine ilişkin fotoğrafları bizlerle paylaşıyor.

Vedat Öğretmenimiz ve öğrencilerini tebrik ediyoruz.

Başarılar diliyoruz.

4/J Sınıfı Öğretmenimiz Elif ÇİÇEK ve öğrencileri;

06.05.2021 tarihinde Türkçe dersinde '' Bir İlaç Masalı '' isimli dinleme metni ile kazanım çalışmaları yapıyor.

Öğretmenimiz metni okuduktan sonra, metinle ilgili sorular soruyor.Öğrencilerden gelen cevaplarla etkinlikler yapılıyor.

Anlamı bilinmiyen sözcüklerin anlamı tahmin ediliyor.Sözük dağarcığını zenginleştirme çalışmaları yapılıyor.

Atasözleri ve anlamları üzerine etkinlikler devam ediyor.

05/05/25021 Perşembe günü 4/B sınıf öğretemenimiz Sultan Can ÜSTE uzaktan eğitim kapsamında Eba da canlı olarak Türkçe dersinde öğrencilerine okuma etkinliği düzenledi.Öğretmenimiz önce doğru ve anlamlı okuma kurallarını anlattı.Sonra öğrencilerine verilen metnin kuralına uygun olarak okunmasını istedi.

Özel Öğetim 4/A Sınıfı Öğretmenimiz Ayşegül TÜRK ve öğrencileri;

04.05.2021 tarihinde Türkçe dersinde ; okuduğunu anlama ve metin ile ilgili sorulan soruları cevaplama çalışmaları yapıyorlar.Öğretmenimiz '' Yaralı Kuş '' metni ile kazanım çalışmaları yapıyor.

Ayşegül TÜRK öğretmenimiz eksik öğrenmeleri tamamlayıcı etkinlikleri yapıyor.

3/M Sınıfı Öğretmenimiz Tuğba TOSUN ve öğrencileri;

03.05.2021 tarihinde Türkçe dersinde '' Yemek Seçimi '' metnini işliyor.

Öğrencilerimiz sesli ve sessiz okumu etkinlikleri yapıyor. Kendi hazırladıkları el kuklaları ile canlandırmalar yapıyorlar.Öğrencilerimiz eğlenceli etkinliklerle metni anlamaya çalışıyor.Okuduğunu anlama etkinlikleri ile ders devam ediyor.Öğrencilerimiz okudukları metinden anlam çıkarmayı ve yorum yapmayı öğrendiler.