GAZİANTEP / ŞEHİTKAMİL - Şehit Onur Şükrü Özler İlkokulu

Okuldan Alınan Hikaye Kitaplarının Teslim Edilmesi(Öğrencilerimize)...

Okuldan Alınan Hikaye Kitaplarının Teslim Edilmesi.

Dikkat etmemiz gereken bir konu, lütfen aşağıdaki açıklamaları okuyunuz.

Sevgili Öğrencilerimiz,

☑️Okuldan Alınan Hikaye Kitaplarının  Teslim Edilmesi

☑️ Uzaktan eğitim döneminde ve yüz yüze eğitim döneminde öğrencilerimizin hizmetine sunduğumuz hikaye kitaplarından büyük bölümünün teslim edilmediği görülmüştür.

☑️Hem kitapların değişimi ve hem de başka öğrencilerin okuması için okunmuş kitapların tesliminde gecikme olmamasını bekleriz.

☑️Her öğrencimiz için verilen hikaye kitapları olduğu saptanmıştır.

☑️Son zamanlarda yaptığımız incelemede 1000 civarı kitabın teslim edilmediği görülmüştür. Lütfen bu konuda duyarlı davranalım.

☑️Özellikler sınıf kitaplığından ya da  okuldan alınan hikaye kitaplarının bir bölümü her yıl geri dönüşüm için teslim edilen poşetlerin içinden çıkmaktadır. Lütfen bu konuya dikkat edelim. Hikaye kitapları geri dönüşüm değildir. Onları ayrıca ve zaman geçmeden teslim edelim.

☑️Kütüphanemizden almış olduğunuz hikaye kitaplarını lütfen okulumuza teslim ediniz.

☑️Bekliyoruz, teşekkürler.

Yayın: 20.05.2021 - Güncelleme: 20.05.2021 11:52 - Görüntülenme: 331