Mustafa DURDU - Okul Müdürü

1971 yılında Adıyaman´ın Besni İlçesinin Köseceli Beldesinde doğdu. İlkokulu Köseceli´de bitirdi. Ortaokul ve liseyi Gaziantep Mimar Sinan Lisesinde okudu. 1989´da Süleyman Demirel Üniversitesi Burdur Eğitim Fakültesi Sınıf Öğretmenliği Bölümünü kazanarak 1993 yılında mezun olmuştur. 1994 yılında Samsun Ayvacık Söğütpınar Kapıkaya İlkokulunda müdür yetkili olarak göreve başladı. 1996-2005 yılları arasında Adıyaman Besni Çorak İlkokulunda görev yaptı. 2005 yılında Gaziantep Özel İdare İlkokulunda çalıştı. 2009 yılında Müdür Başyardımcısı olarak Samiye Teymur Emine Ulusoy İlkokulunda görev yaptı. 2015 Müdürlük mülakatlarında önce 100.Yıl İlkokulu daha sonra Karacaoğlan İlkokulunda Müdür olarak görvlendirildi. Halen Karacaoğlan İlkokulunda görevini sürdüren Durdu, evli ve 4 çocuk babasıdır. Futbol ve masa tenisi oynamayı sever.