Etiket Sonuçları: KURS

2022-2023 Eğitim Öğretim yılı hafta sonları İYEP kurslarımız öğretmenlerimizin rehberliğinde velilerimizin desteği ve öğrencilerimizin yoğun katılımı ile tüm hızıyla devam ediyor.Öğretmen ve öğrencilerimizi tebrik ederiz.

Okulumuz bünyesinde Yetişkinler için açılacak olan okuma yazma kurslarına katılmak isteyen velilerimiz okul idaresi ile iletişime geçebilirler.

Değerli Öğretmenlerimiz,

Kişsel gelişimlerinizi ve mesleki bilgilerinizi artırmak amacıyla Milli Eğitim bakanlığımızca MEBBİS'te yeni kurs ve seminerler açılmıştır.Online olarak yapılan bu seminer ve kurslara kişisel MEBBİS şifrenizle Hizmetiçi Eğitim Modülünde başvuru yapabilirsiniz.

Mebbis şifrenizdeki hatalar için ilgili Müdür Yardımcımız Musa ARICI ile iletişime geçiniz.