Şbt

4/C sınıfı öğretmenimiz Ümmühan Kocager canlı derste öğrencilerine matematik dersinde eşitliler konusunu anlatıyor.Öğretmenimiz öğrencilerine eşitlik konusunu açıkladıktan sonra örnekler verdi.Daha sonra da konuyu pekiştirme çalışlmaları yaptı.Öğretmenimiz ve öğrencilerine teşekkür ederiz.

4. Sınıf - Aralarında Eşitlik Olan İki Matematiksel İfadedeki Verilmeyen  Sayıyı Bulalım - Matematik - Konu Anlatımı | Morpa Kampüs

Şbt

3/N sınıfı Öğretmenimiz Vedat AVLUKLU uzaktan eğitim kapsamında Eba da canlı Fen Bilimleri dersinde  ses dalgası ve yayılımı konusunu öğretiyor.

Öğretmenimiz  ses dalgası ve ses yayılımını oluşumunu canlı derste anlattı.Öğrencilerin örnekler vermelerine istedi.Konu örneklerle pekiştirildi.Öğretmenimiz ve öğrencilerine teşekkür ederiz.

1/I sınıfı Zeynep Şahan öğretmenimiz 25 ARALIK ANTEP'İN KURTULUŞUNU canlı Eba eğitimi üzerinden öğrencilerine anlam ve önemini yapılan kahramanlıklarını öğretti. Etkinliği için öğretmenimiz ve öğrencilerimize teşekkür ederiz

Kas

Pictes projesi kapsamında şube müdürü Yahya Aral öncülüğünde uyum sınıfları bilgilendirmetoplantisi yapıldı.  Okul müdür yardımcımız Mehmet Demirtaş katılım sağladı.

Kas

Bu ay ki değerler köşesinin konusu vatan sevgisi emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

1/I Sınıfı Öğretmenimiz Zeynep ŞAHAN ve öğrencileri;

21.10.2020 TARİHİNDE yüzyüze derslere devam ediyor.

Bugün öğrettiğimiz harfleri pekiştirmek için bir oyun tasarladık.

HEM EĞLENİYORUZ HEM OKUMA YAPIYORUZ.

1/I SINIFI ÖĞRENCİLERİ EĞLENEREK OKUMA YAPIYOR.

1/I SINIFI ÖĞRETMENİMİZ ZEYNEP ŞAHAN ÖĞRENCİLERİNE EĞLENEREK MÜZİK EŞLİĞİNDE OKUMA ÇALIŞMASI YAPTI.

EMEĞİ GEÇEN ÖĞRETMENİMİZ ZEYNEP ŞAHAN VE ÖĞRENCİLERİNE ETKİNLİĞİNDEN DOLAYI TEŞEKKÜR EDERİZ.

Özel Eğitim Sınıfı Öğretmenlerimiz Ayşegül TÜRK ve İdris Sait ÇELİK;

16.10.2020 tarihinde yüzyüze derslere devam ediyor.

Öğretmenlerimiz ''Çiçek ve Ağaç Kavramı '' eşleştirme çalışmaları yapıyor.

Apğaç ve çiçek ilişkisi anlatılıyor.

Verilen görsellerden ağaç ve çiçek eşleştirmesi yaptırılıyor.

Özel eğitim sınıfı çiçek ağaç kavram çalışması sonunda boyama etkinliği yapıyor.

Ekm

15.10.2020 tarihinde Ekim ayı değerler eğitimi çalışmalarımıza devam ediyoruz.

Ekim ayı değerler panomuz Müdür Yardımcımız Bedriye ERDOĞAN öncülüğünde güncellenmiştir.

Değerlerimizin yanısıra bu ay ki panomuzda ; COVİD-19 VE SALGIN TEDBİRLERİ konusunu da işledik.

Ayın Değeri '' TEMİZLİK ''olduğu için '' MASKE-MESAFE-TEMİZLİK'' konularını da anlattık.

Öğrencilerimizden gelen çalışmaları sergiledik.

Sağlıklı bir hafta diliyoruz.

Ekm

15.10.2020 tarihinde salgın tedbirlerimizi artırdık.

Hijyen şartlarını geliştirme ve enfesiyonu önleme klavuzu doğrultusunda; okulumuzun tüm birimlerini uyarı afişleri ve levhalarla donattık.

''Temiz Okul; Sağlıklı Okul,Güvenli Okul '' sloganı doğrultusunda gereken tüm tedbirleri aldık.

Emeği geçen tüm paydaşlarımızı canı gönülden tebrik ediyoruz.

Salgını önlemek elimizde....

15.10.2020 tarihinden itibaren;

önceden aldığımız tedbirlerle ve hazırlık çalışmaları ile eğitime sorunsuz devam ediyoruz.

Okul girişinde ateş ölçümlerini düzenli yapıyoruz.

Ders aralarında ve öğle aralında ULV cihazımızla dezenfekte işlemi yapıyoruz.

Okul kantinimizi her ders tenefüste denetliyoruz.

Salgın tedbirlerini azami uyguluyoruz.

Okulların açık kalması için elimizden geleni yapıyoruz.

Lütfen '' MASKE, MESAFE, TEMİZLİK'' kurallarına uyalım.

Duyarlılığınız için teşekkür ederiz.

Ekm

15.10.2020 Tarihinde Cep sinemamızı pandemi tedbirlerine uygun olarak yeniden düzenledik.

Kapasite kullanımı 40 kişi olarak belirlenmiştir.

Sosyal mesafe etiketleri ile kullanılmayacak sandalyeler işaretlenmiştir.

Öğretmen ve öğrencilerimize yönelik yapılacak etkinlikler güvenli steril ortamda düzenlenecektir.

Tedbirler kapsamında klima kullanımı yasaklanmış, mekanizma kapatılmıştır.

Cep sinemamız düzenli olarak havalandırılmaktadır.

Emek veren personellerimize teşekkür ederiz.

15.10.2020 tarihinde ;

hijyen çalışmalarımıza devam ediyoruz.

Okul bahçemizi ULV cihazları ile dezenfekte ettik.

Eğitim öğretime hazır hale getirdik.

Sosyal mesafe kurallarına göre düzenledik.

Tüm paydaşlarımıza hayırlı olsun.

Öğrencilerimizin sağlığı ve güvenliği bizler için herşeyden önce gelmektedir.

Sağlıklı bir eğitim ortamı için her türlü tedbiri aldık.

EMEĞİ GEÇEN HERKESE TEŞEKKÜRLER.